ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина та іранська провінція Шираз стануть побратимами

Львівський портал

|

На Львівщині перебуває делегація керівників засобів масової інформації з Іранської Республіки та заступник Надзвичайного і Повноважного Посла Іранської Республіки в Україні Мохаммад алі Ескандері. Як повідомляє прес-служба ЛОДА, у рамках візиту делегація 23 травня зустрілась з головою Львівської ОДА Михайлом Цимбалюком.

Під час зустрічі іранська сторона висловила зацікавлення у налагодженні більш тісної співпраці та підписанні договору про співробітництво між Львівщиною та провінцією Шираз. «Ми також хочемо налагодити співпрацю у галузі медицини, фармацевтики. На цьому наголошували представники нашого міністерства охорони здоров’я. Також ми зацікавлені у залученні менеджерів з вашого регіону та інвестуванні у галузь будівництва», – зазначив керівник делегації, член редколегії газети «Іран» Дар’юш Арман.

Голова ЛОДА М. Цимбалюк своєю чергою, висловив зацікавлення у досвіді іранської сторони щодо видобутку газу та нафти. «Ми зацікавлені у співпраці з інвесторами, готові створювати умови для інвесторів. Кожен інвестор, який приходить в область, зовнішній, внутрішній, отримує від ОДА допомогу у вирішенні всіх проблемних питань. Додам, що нас цікавлять технології видобутку корисних копалин на глибині більше 3 км. Крім того, Львівщина зацікавлена у співпраці у галузі будівництва доріг», – додав М. Цимбалюк. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *