ОСТАННІ НОВИНИ

На стадіоні розпочалися роботи з благоустрою території

Львівський портал

|

На новому львівському стадіоні розпочато роботи з благоустрою, повідомляє сайт Державного підприємства «Дирекція з будівництва об`єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові». Йдеться про монтаж систем дренажу і поливу, облаштування футбольного поля та внутрішніх інженерних мереж.

«У квітні цього року будівельники розпочали влаштовувати дві пожежно-декоративні водойми, роботу над якими закінчать в серпні», – розповів керівник проекту з будівництва стадіону ДП «Західінфрапроект» Олександр Кирилов. Ці водойми не лише милуватимуть око глядачів, але й стануть в нагоді за екстрених умов під час пожежі. О.Кирилов також додав, що в червні почнуть покривати гранітною бруківкою пішохідні доріжки.

Наприкінці серпня за східною трибуною арени облаштують майданчики для відпочинку, встановлять лавки і малі архітектурні форми. На вході перед пандусом і центральними сходами буде вимощена бруківкою ділянка для проходу глядачів. Роботи на цій частині розпочнуться після закінчення вертикального планування території об’єкту.

А восени робітники стадіону висадять перші дерева і квіткові клумби: все задля комфорту відвідувачів арени.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *