ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці затримали контрабанду електронних сигарет

Львівський портал

|

Контрабанду електронних сигарет виявили вчора в пункті перетину «Рава-Руська» працівники Львівської митниці, повідомляє прес-служба митниці.

Громадянин України, водій одного з Львівських ВАТ, прямував зі службової поїздки з Республіки Польщі автобусом сполученням «Люблін-Львів» через митний кордон України через митний пост «Рава-Руська».

Під час письмового декларування громадянин заявив про відсутність будь-яких товарів, обов’язкових для декларування та оподаткування. Однак після перевірки заявлених відомостей під час митного огляду автобуса було виявлено три господарські сумки, що знаходились у багажному відділенні автобуса серед господарських сумок пасажирів. Там містився незадекларований товар в упаковці виробника – електронні сигарети в комплекті (125 шт.),  картриджі для електронних сигарет (3 500 шт.), рідина для заправки електронних сигарет у пляшках (1 900 шт.).

За цим фактом, за ознаками ст.. 340 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Товар загальною вартістю 115 125 грн затримано. 
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *