ОСТАННІ НОВИНИ

Напередодні Великодня малозабезпечені родини Сихова отримали подарунки від Партії регіонів

Львівський портал

|

Первинна організація № 13 «Родина» Сихівської районної у місті Львові організації Партії регіонів провела напередодні Великодня соціальну акцію для малозабезпечених родин та сімей, у яких виховуються неповносправні дітки.
Зокрема, у четвер, 21 квітня, члени первинки відвідали із подарунками сім родин Сихівського району Львова. Регіонали принесли у подарунок паски, білизну для дітей, косметичні та миючі засоби, а також різноманітні ігри. Діти та їх батьки несподівані дарунки від регіоналів сприйняли дуже радісно. А тому у знак вдячності у кожному домі діти дарували членам Партії регіонів свої малюнки.
Первинна організація №13 «Родина» Сихівської районної у м. Львові організації Партії регіонів висловлює вдячність людям та організаціям доброї волі, які долучилися до проведення акції, зокрема, ТзОВ «Ядро» та ТзОВ «Люссо».
Це вже не перша соціальна акція, яку проводить первинна організація «Родина», повідомляє прес-служба Львівської міської організації Партії регіонів Минулого місяця регіонали організували свято із подарунками для маленьких пацієнтів дитячого відділення Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні та Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *