ОСТАННІ НОВИНИ

“Русскоє єдінство” почало збір добровольців на марш у Львові

Львівський портал

|

Партія "Русскоє едінство" заявляє, що її ініціатива про проведення ходи в День Перемоги у Львові знайшла величезну підтримку, і акція обов`язково відбудеться. Проце йдеться у поваідомленні пресс-служби РЄ.

"Прихильників знайшлося відразу й багато. Стали приходити листи і лунати дзвінки, причому, з усією України. Люди акцію розуміють і бажають особисто взяти участь, або, принаймні, висловити солідарність, словесно підтримати", – цитує прес-служба партії координатора акції Сергія Юхіна.

За його словами, зараз в Криму формується група для поїздки до Львова з числа добровольців. Щоправда, не всі бажаючі зможуть поїхати до Львова, наголосив партієць. "Це пов`язано з тим , що доброволець повинен усвідомлювати всю серйозність свого вчинку, бути ідеологічно підготовленим", – зазначив він.

"Марш Перемоги – не хуліганська витівка чи провокаційна, а внутрішньо усвідомлений акт людини, яка відчуває себе нащадком переможців, дія, спрямована на затвердження наших спільних патріотичних ідеалів. І ще, важливе – доброволець не піддається на провокації і не вживає спиртні напої. Я думаю, що, прочитавши ці рядки, деякі не дуже переконані люди, відмовляться від поїздки, адже це не пікнік, а серйозний захід. Крім того, кожен доброволець повинен буде пройти особисту співбесіду на мобілізаційному пункті", – сказав Юхін.

У повідомленні наголошено, що зі Львова прийшло багато листів від людей, які теж хочуть пройти маршем Перемоги разом з ветеранами.

"Тому на нашу думку, провокацій не буде – здоровий глузд переможе. Ну а якщо все-таки нам спробують зіпсувати свято, ми до цього готові і не боїмося – наше діло праве!" – резюмував він.

Коментуючи наміри Русского єдінства влаштувати марш на 9 травня у Львові, міський голова Андрій Садовий назвав такі наміри провокацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *