Ігор Кульчицький став другом Євро-2012

Львівський портал

|

Легендарний футболіст львівських “Карпат” Ігор Кульчицький став другом Євро-2012. Відповідний диплом екс-капітану “Карпат” вручив член Виконкому УЄФА Франтішек Лавринець. Він зазначив, що Ігор Кульчицький більше ніж гідний мати таке звання, адже був капітаном єдиної команди, яка здобула Кубок СРСР, виступаючи в Першій лізі. “Це була єдина команда тоді і залишилася нею до цього часу” – зауважив представник УЄФА.

Зі свого боку Ігор Кульчицький запевнив, що всіляко допомагатиме у підготвоці Євро-2012 і сподівається, що воно стане справжнім святом для усіх вболівальників.

І.Кульчицький став другим другом Євро-2012 у Львові. Раніше це звання отримав ще один легендарний футболіст “Карпат” Степан Юрчишин.

За даними прес-служби Львівської міської ради, проект «Друзі ЄВРО» був запущений 3 вересня 2010 р. в столиці України, а його учасниками вже стали олімпійський чемпіон та чинний рекордсмен світу в стрибках із жердиною Сергій Бубка, дворазовий переможець Олімпіади у спринті Валерій Борзов, чемпіони світу з боксу в надважкій вазі брати Віталій та Володимир Клички, відомий перекладач та книговидавець Іван Малкович, популярний співак Святослав Вакарчук та багато інших.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *