ОСТАННІ НОВИНИ

На початку квітня Львів проведе Ярмарок дитячого дозвілля

Львівський портал

|

У мерії Львова триває активна підготовка до проведення Ярмарку дитячого дозвілля. В контексті цієї підготовки відбулися зустрічі з керівниками позашкільних навчальних закладів, дитячих клубів та гуртків, де обговорювали організацію даного ярмарку. Зустрічі відвідали директори та представники 52 міських, обласних та приватних центрів дитячої творчості. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Всі представники центрів дитячої творчості з ентузіазмом сприйняли ідею проведення ярмарку та вже подали низку цікавих пропозицій. Ми переконані, що цей захід буде дуже цікавим для батьків і захопливим для дітей», – зазначила представник організаційного комітету Ольга Каспришин.

Водночас, готуючись до ярмарку, у Львівській мерії розпочали роботу над підготовкою «Довідника дитячого дозвілля». У довіднику міститиметься інформація про місця, гуртки, секції, де дитина може розвивати свої здібності й таланти. Інформацію про гуртки, студії, клуби можна подавати на e-mail: [email protected] до 11 лютого.

Нагадаємо, Ярмарок дитячого дозвілля, який ініціює Львівська міська рада, відбудеться 7-9 квітня 2011 року. Протягом трьох днів львівські клуби, студії та гуртки матимуть змогу представити свою діяльність широкому колу дітей та їх батьків. На спеціальному майданчику проводитимуться показові виступи, майстер-класи від творчих організацій, центрів і клубів. З виставкових стендів усі відвідувачі зможуть ознайомитися з різними видами дозвілля, творчими роботами та дізнатися адреси осередків кожного гуртка.  

Організації, які бажають взяти участь у Ярмарку дитячого дозвілля, можуть заповнити спеціальну анкету та надіслати її до 11 лютого 2011 року на e-mail: [email protected]. Додаткову інформацію щодо організації та проведення ярмарку можна отримати за телефоном – 297-58-03, 297-58-71.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *