ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради хочуть звільнити начальника служби автодоріг

Львівський портал

|

Депутати обласної ради-члени комісії з питаньпромисловості ЖКГ, транспорту та зв`язку пропонують звільнити із займаноїпосади начальника служби автомобільних доріг у Львівській області ПетраШпитака.

Як повідомляє прес-служба Львівської облради,таку пропозицію депутати ухвалили під час сьогоднішнього засідання,присвяченого стану автомобільних доріг в області.  

Депутати Львівської обласної ради, враховуючинезадовільний стан доріг у регіоні, вирішили винести питання "Про станавтомобільних доріг у Львівській області" на сесію Львівської обласноїради. Комісія пропонує заслухати Петра Шпитака на сесії. 

На розгляд сесії Львівської обласної ради будевинесений проект рішення, за яким пропонуватиметься визнати роботу начальникаСлужби автомобільних доріг у Львівській області Петра Шпитака незадовільною тазвернутися до голови Львівської обласної державної адміністрації МихайлаЦимбалюка і голови Державної служби автомобільних доріг України ВолодимираДемішкана щодо доцільності перебування на посаді начальника Службиавтомобільних доріг у Львівській області Петра Шпитака.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *