ОСТАННІ НОВИНИ

У Городку відкрили найбільший у Західній Україні логістичний комплекс

Львівський портал

|

Найбільший у Західній Україні логістичний комплекс відкрили сьогодні у райцентрі Городок Львівської області. Власником центру є компанія "Західресурс", яка вклала у розвиток центру вже 60 мільйонів гривень.На площі 40 гектарів розміщено комплекс, де можуть отримати повний перелік послуг перевізники та відправники вантажів. Як повідомив інвестор комплексу Сергій Бадяк, у центрі незабаром буде відкрито ще й відділ митного контролю Львівської митниці, що дасть можливість імпортерам та експортрем на місці залагоджувати всі митні процедури і відправляти вантажі.

За його словами, на даний час потужність центру дозволяє забезпечити одночасне проходження 250 вантажних автомобілів.

Як підкреслив С.Бадяк, вже є домовленості про співпрацю з кількома великими фірмами-експортерами, що мають виробничі потужності у Городоцькому районі. За його словами, експортери становитимуть не менше 60% клієнтів центру.

Натомість начальник Львівської митниці Роман Микитюк розповів журналістам, що відділ митного оформлення розпочне роботу 15 грудня.

У майбутньому власники центру планують забудувати ще понад 200 гектарів території. Окрім вантажних автомобілів організатори центру планують облаштувати ще й термінали для залізничного транспорту – ведуться переговори із Львівською залізницею, щоби протягнути шестикілометрову гілку від найближчої станції. Очікується, що після закінчення всіх робіт, у логістичному центрі працюватимуть майже 10 тисяч осіб, а його кошторис перевищить два мільярди гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *