ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти зі Львова заявили про серйозність наукових розробок з економіки SIFE

Львівський портал

|

Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка на змаганнях студентських проектів з економіки SIFE, що відбулися в американському місті Лос-Анджелес, опинилися серед кращих команд світу.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у п`ятницю розповіли як самі учасники, так і представники великого бізнесу, які опікувались підготовкою й фінансуванням української команди – віце-президент компанії "Крафт Фудз", співголова Консультативної бізнес-ради Юрій Логуш, керуючий партнер компанії "Ернст енд Янг" Олексій Кредісов, директор компанії "Бізнес-лабораторія" В`ячеслав Шоптенко, керівник української команди SIFE Іван Дубнов та студентка ЛНУ імені Івана Франка Надія Кононець.

Юрій Логуш наголосив, що діяльність студентів має бути прив`язана до світових бізнесових процесів, і тому участь львівської команди у змаганнях SIFE має не тільки теоретичне, а й велике практичне значення. Адже, на думку бізнесмена, саме такі змагання породжують в учасників підприємницьций дух, який і дає поштовх для розвитку підприємництва. "Набутий досвід був моральним тренінгом для їхньої майбутньої діяльності", – зазначив віце-президент компанії. Юрій Логуш зізнався, що не проти, аби учасники таких престижних міжнародних змагань згодом отримали роботу в очолюваній ним компанії.

Це були перші міжнародні змагання, в яких українська команда взяла участь, зазначив В`ячеслав Шоптенко. "Я, як колишній учасник таких змагань від Росії, знаю, якого великого й позитивного економічного досвіду можна набути під час їх роведення", – підкреслив він. Через розуміння процесів ринкової економіки, наголосив бізнесмен, студент виносить на суд представницького журі свої плани ведення бізнесу, які, як правило, дають вагомі результати в реалізації низки соціальних, економічних та екологічних проектів, спрямованих на поліпшення життя людини. "Це багато значить: у молодому віці робити добро", – підкреслив він.

Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *