ОСТАННІ НОВИНИ

Наливайченко звертає увагу міжнародних спостерігачів на події у Львові

Львівський портал

|

 З проханням звернути увагу на спробу усунути з виборчого процесу кандидата у депутати до обласної ради  від «Нашої України» у Львові Мирослава Сеника та кандидатів від інших опозиційних партій голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко звернувся до міжнародних спостерігачів.

У зверненні він повідомляє про те, що 29 жовтня о 18:00 відбудеться засідання Львівської обласної ТВК з метою скасування реєстрації кандидатів у депутати від «Нашої України» та «Фронту змін» до Львівської обласної ради за їхні зауваження щодо формування виборчих комісій. Критика того, що з виборчих комісій виключили представників найрейтинговіших партій у регіоні, за твердженням В.Наливайченка, розцінена як тиск на ТВК.

«Я вбачаю в таких діях політичну розправу провладних сил над опозиційними кандидатами, які є найбільш ймовірними переможцями у своїх округах»,  – наголошує у документі нашоукраїнець. Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що головою однієї з ТВК було подано скаргу до територіальної виборчої комісії на кандидата у депутати до обласної ради  від «Нашої України» у Львові Мирослава Сеника та декількох інших кандидатів на місцевих виборах.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *