ОСТАННІ НОВИНИ

Київський експерт вважає Гірняка головним конкурентом Садового.

Львівський портал

|

Голова правління Київського інституту медіа моделювання та політико-економічного аналізу «Перспектива» Андрій Шурин бачить кандидата на посаду міського голови Львова Володимира Гірняка головним кандидатом чинного мера Андрія Садового. Про це йдеться в його коментарі, що надійшов на адресу редакції.

«Ситуація цілком очікувана. З огляду на хід виборчої кампанії видавалося, що Андрій Садовий вперто намагається звузити виборче протистояння до формату «один на один». Тобто або він, або висуванець Партії регіонів Петро Писарчук. Такий розклад був цілком вигідним діючому меру, оскільки прогнозовано перемога регіоналів виявлялася практично не реальною. Відтак львів’ян ставили перед вибором: або хоч якийсь, але наш, або ставленик «донецьких». Хоча, звичайно, такий поділ умовний, адже саме регіоналам Андрій Садовий має завдячувати порятунком свого передвиборчого реноме. Після провальної підготовки до Євро, саме вони алярмово вирішили питання зі стадіоном, аеропортом, виділили бюджетні гроші на ремонт доріг» – каже голова правління Київського інституту медіа моделювання та політико-економічного аналізу «Перспектива» Андрій Шурин.

За словами Андрія Шурина, жителі Львова зрозуміли, що, обираючи Садового чи Писарчука, – вони обирають одне і те ж, але з різного боку. Експерт впевнений: як наслідок – у громаді визріла потреба третьої сили, не пов’язаної з діючою владою, яка сконцентрувалася в особі Володимира Гірняка. «Саме він, як найбільш популярний представник націонал-демократичного табору і вийшов на фінішну пряму в ролі головного конкурента Андрія Садового. Однак перемогти діючого мера Гірняк зможе лише за умови максимальної мобілізації своїх виборців», – заявив Андрій Шурин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *