ОСТАННІ НОВИНИ

Народні депутати уночі шукали у львівській друкарні фальшиві бюлетені

Львівський портал

|

Підозра, що вчора в друкарні Львівської обласної податкової інспекції виготовляли фальшиві бюлетені, можливо, небезпідставна. Група народних депутатів виїжджала на місце, однак їм дві години не дозволяли зайти в приміщення друкарні.  Про це повідомив народний депутат Тарас Стецьків.

«Друк «лівих» бюлетенів і відкріпних талонів мав місце у 2004 році. Днями аналогічні факти виявили в Івано-Франківській області та Харкові.  Тому ми виїхали, аби перевірити інформацію. Проте з  10-ї вечора до півночі керівництво податкової шукало ключ від друкарні. За цей час з’їхалось львівське керівництво міліції та СБУ, до відома був поставлений і губернатор. Тільки о 12-й ночі знайшли людину, яка відкрила двері в друкарню. Попри те, що ані в ній, ані в приміщенні складу ми не знайшли нічого, є підозра, що фальшиві бюлетені, якщо їх там друкували, заздалегідь перенесли в інше приміщення податкової», – зазначив Тарас Стецьків.

За словами народного депутата, насторожує, чому о 10-й вечора двері допоміжних приміщень  та боксу податкової буди розкриті навстіж, а вхід до друкарні неопломбований. «Це викликає підозру, тим паче, що всі інші двері були опломбовані. Дивний і той факт, що так довго шукали ключі від друкарні та складу», – вважає Тарас Стецьків.

Разом із ним перевіряли інформацію про друк фальшивих бюлетенів також С. Курпіль, В. В’язівський, О. Гудима, М. Сеник та низка інших представників демократичних сил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *