ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали повій VIP-класу

Львівський портал

|

Минулого тижня в одній із саун працівники міліції затримали повій екстра-класу, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівсьій області.„Давно ми таких повій не затримували, це з категорії, так званих „VIP- дівчат" Випадково нам потрапили, – каже Олександр Чілімов, начальник сектора Управління по боротьбі зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми ГУМВСУ у Львівській області, – Надійшла інформація, ми перевірили, виявилось, дівчата брали 200 доларів за годину". 

Нічними метеликами виявилися колишні студенти філологічного факультету одного з університетів Львова. Дівчата цього року отримали дипломи, але до рідного Івано-Франківська вирішили не поспішати. Відверто зізнавались правоохоронцям, таке життя їх влаштовує. Розповідають, кілька годин роботи і тиждень можна відпочивати. „З цих міркувань, – каже Олександр Чілімов, вони й не поїхали додому. Хоча, як з`ясувалось, всі вони із заможних родин, грошей їм не бракувало". 

Подружки – однокурсниці працювали обережно. Своїх номерів телефонів будь-кому не роздавали. Тільки перевіреним і добре знайомим клієнтам. 

Організацію відпочинку для чоловіків узяла на себе одна з товаришок. Проти неї і порушили кримінальну справу за звідництво. На свій номер телефону дівчина приймала замовлення, а потім передавала його товаришкам. За це, з кожних двохсот доларів вони віддавали їй півсотні.

Правоохоронці кажуть, повії такого рівня потрапляють до них не часто. Вони, як правило, надто дбають про свою безпеку.

А от хто зовсім не боїться зустрічі із оперативниками, так це дівчата, що стоять на автошляхах. У міліції вони опиняються доволі часто, по декілька разів на місяць. Однак, своє ремесло не залишають. 

Причину цього правоохоронці вбачають у тому, що за свої вчинки повії відбуваються невеличким штрафом, який, у порівнянні із заробітком – мізерний – від 71 гривні. 

Та й інших способів заробітку, зі слів правоохоронців, такі дівчата вже не уявляють. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *