ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначать найкращого кулінара серед незрячих

Львівський портал

|

Львів визначить кращого незрячого кулінара. Протягом двох днів  27 та 28 жовтня у Львові пройде кулінарний конкурс серед незрячих осіб «Галицька господиня». Організатором заходу є Львівська територіальна первинна організація Українського Товариства Сліпих за фінансової підтримки міського управління соціального захисту, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Метою акції є розкрити бачення громадськості на потреби та бажання незрячих львів’ян відчувати себе активними членами міського життя. Цікаво, що бажання продемонструвати свої кулінарні здібності зголосились й чоловіки, яким власне прийдеться відстоювати думку, що чоловіки найкращі кухарі», – розповіла голова Львівської ТПО УТОС Любов Кукуруза.

До участі в конкурсі запрошено близько 30 осіб (члени УТОСу), які змагатимуться у двох номінаціях: «салати» та «кондитерські вироби». Захід відбудеться в приміщенні Товариства, що розташоване за адресою вул. Січових Стрільців, 5. Початок  об 11.00.

«Участь незрячих у таких соціальних акціях є для них надзвичайно важливою, адже це можливість поспілкуватись із колегами, показати свої вміння та перейняти досвід інших товаришів, що власне і є елементом соціальної реабілітації та інтеграції у суспільне життя громади», – каже керівник управління соціального захисту Ольга Лесюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *