ОСТАННІ НОВИНИ

Через розклеювання агітаційних плакатів у Львові пошкодили понад 550 металевих опор

Львівський портал

|

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», опори контактно-кабельної мережі знову заклеїли передвиборчими агітаційними матеріалами. Зокрема, передвиборчими агітками заклеїли опори на вул. Стрийській та Княгині Ольги. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Чергові монтери служби енергогосподарства «Львівелектротрансу» цими вихідними перекваліфікувалися на очищувачів опор контактно-кабельної мережі. Щойно очищали опори від передвиборчих агітаційних матеріалів на одній вулиці, як з’явилися агітки на іншій. Найбільше кандидатам у депутати полюбилися вулиці Стрийська та Княгині Ольги. Сьогодні ці вулиці знову заклеєні передвиборчою рекламою. Скидається на те, що агітатори не розуміють, що роблять. За останні два тижні металеві опори контактної мережі, які ми з такими зусиллями приводили до належного вигляду, знову понищено. Разом із агітками злущується  фарба. Нині понад 550 металевих опор потребує повторного фарбування. За чиї кошти відбуватиметься їхнє поновлення?», – зазначив начальник служби енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Дуць.

Нагадаємо, адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» неодноразово закликала усіх учасників виборчих перегонів не клеїти агітаційні матеріали на опорах контактно-кабельної мережі. А для безкоштовного розміщення передвиборчих агітаційних матеріалів у Львові є  спеціальні площини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *