ОСТАННІ НОВИНИ

Європейська партія готова до вуличної демократії

Львівський портал

|

Чинне законодавство, що регламентує проведення виборів в Україні, не може гарантувати проведення чесних і прозорих перегонів, – стверджує лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, який сьогодні перебуває у Львові. Відтак Європейська партія заявляє, що на сьогодні, фактично, відбувається імітація виборів і результат волевиявлення громадян може бути спотворено. Для цього чинна влада застосовує цілий арсенал адмінресурсу, зокрема, тиск на студентство, непропорційне відтворення політичного балансу при формуванні ДВК, бюлетені не мають водяних знаків захисту, окрім того створено цілу армію партій-сателітів провладній силі.

Зважаючи на загрози спотворення вибору українців, Микола Катеренчук закликав громадян прийти на вибори і обов`язково взяти участь у голосуванні, адже найщедріше поле для ймовірних фальсифікацій – це неявка виборців. Також Микола Катеринчук закликав виборців не покидати свої виборчі дільниці опісля голосування, а дочекатися результатів, які мають бути оприлюднені одразу після підрахунку на території дільниці.

Також Микола Катеренчук заявив, що «європейці» вже сьогодні готові відстоювати вибір українців за допомогою вуличної демократії. Політик переконаний – пікети будуть. Зокрема, представники Європейської партії України візьмуть участь у мітингу вже в найближчу неділю, 24 жовтня, разом з іншими партіями з опозиційного табору на знак протесту проти використання адмінресурсу у виборчому процесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *