ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів на виборах готує масові фальсифікації, переконаний Гірняк

Львівський портал

|
Кандидат на посаду голови міста Львова від партії «Україна Соборна» Володимир Гірняк, упевнений, що на виборах Партія регіонів готує масові фальсифікації. Про це повідомляє прес-служба партії.

«Навіть судова влада не змогла відстояти право виборців на свободу. Тому ми мусимо взяти ініціативу у свої руки», – каже Володимир Гірняк.
Нагадаємо, Львівський окружний адміністративний суд відхилив позов ЛМО партії «Україна Соборна» проти Львівської міської ТВК.

«У постанові суду вказано, що до кожної виборчої дільниці включені представники різних політичних партій. Однак я спілкувався із деякими членами ДВК і мені сказали, що представників Партії регіонів у комісіях від 95 до 99 %. То яка тут об`єктивність? Невже не було ким їх замінити. Особисто я подав 110 кандидатів, з них включено у списки лише шість», – зауважив В.Гірняк.

Крім того, Володимир Гірняк підкреслив, якщо львів`яни не вийдуть на площу перед пам`ятником Т. Шевченку цієї неділі о 14.00 год. «і не дозволять красти свій голос і свою свободу, тоді і Галичина перетвориться на сателіта Росії, оскільки весь контроль здійснюватиме Партія регіонів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *