ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові говорили про поводження з відходами

Львівський портал

|

За сприяння Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області Львівська торгово-промислова палата у Львові провела Міжнародну конференцію „Поводження з відходами. Цивілізаційні виклики". Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони навколишнього природного середовища України. Метою Конференції є просування в Україну передових світових технологій у сфері поводження з відходами, залучення інвестицій, сучасного обладнання, а також нетрадиційних підходів до розв`язання даних проблем як на загальнонаціональному, так і регіональному рівнях.

Участь у міжнародній конференції взяли: перший заступник начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області С.Д.Татух, президент Львівської торгово-промислової палати Д.Афтанас, представники Головного управління економіки Львівської облдержадміністрації, Львівської міської ради, керівники владних структур, провідних підприємств області та наукових установ і закладів, екологічних організацій, підприємці Львівщини, що займаються виробничою діяльністю у сфері видалення відходів, ЗМІ.
Перший заступник начальника Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області С.Татух виступив із презентацією на тему: „Стан поводження з відходами у Львівській області та пріоритетні завдання у цій сфері у найближчий час".

Під час вищезгаданого заходу фахівцями у галузі поводження з відходами обговорено наступні актуальні проблеми: запобігання утворення відходів; збирання, транспортування, зберігання відходів, їх розділення, обробка, утилізація; рекультивація сміттєзвалищ та забруднених територій; поводження з небезпечними відходами; нормативно-правове забезпечення поводження з відходами; ефективні та інноваційні технології у сфері поводження з відходами; обмін досвідом у сфері поводження з відходами; формування та реалізація ефективної регіональної політики поводження з відходами; ефективні та інноваційні технології у сфері поводження з відходами.

За підсумками конференції підготовлено проект звернення до владних структур області з пропозиціями щодо покращення ситуації поводження з відходами на Львівщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *