ОСТАННІ НОВИНИ

Кубів викликає на теледебати Садового та Писарчука

Львівський портал

|

Учора, під час презентації партій та претендентів на міського голову у прямому ефірі Львівської ОДТРК, кандидат на посаду міського голови Львова від партії «Фронт Змін» Степан Кубів викликав на телевізійну «дуель» чинного мера міста Андрія Садового та представника Партії Регіонів Петра Писарчука. Степан Кубів заявив, що львів’яни повинні почути від двох претендентів від провладної партії їхній план відродження Львова, їхню позицію в політичних питаннях, інформує прес-служба ЛОО партії «Фронт змін».

«Львів’яни повинні почути правду з уст претендентів. Правду економічну: про борги міста, перед позичальниками; про борги перед містом. Правду політичну: про партію, яка висунула діючого міського голову; про партію, яка хоче у Львові, виборів без виборів. Правду про майбутнє: чи місто стане суцільним фестивалем, чи суцільним ринком» – наголошує Степан Кубів

Водночас він наголосив, що ще до нових обіцянок про те, що буде зроблено, необхідно сказати львів’янам про те, що не було виконано. За п’ять останніх років непрофесійна команда мерії довела господарку Львова до теперішнього стану, а міський голова не виконав жодної своєї передвиборчої обіцянки.

Представнику владної Партії Регіонів Петру Писарчуку нагадую – нехай виконає свою першу обіцянку перед львів’янами – ініціює відставку Табачника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *