ОСТАННІ НОВИНИ

Потребуючим дітям мерія виділила більше приміщення

Львівський портал

|

Для дітей зособливими потребами, якими опікується Львівське обласне добровільне товариствозахисту неповносправних дітей та інвалідів дитинства «Довіра», мерія Львовавиділяє значно більше приміщення. Для продовження та покращення діяльностіцього товариства, їм виділено нове приміщення за адресою вул. Пулюя, 29. Про цеповідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

«Людям зтовариства «Довіра» набагато більше є мотивів втрачати наснагу до життя чим будь-комуіз нас. А вони не тільки залишаються соціально-активними, а й виборюютьперемоги на міжнародних змаганнях, і що найголовніше – вміють щиро радітикожному своєму спільному досягненню. Вони потребують допомоги. Товариство«Довіра» займало площу у дитячому садку у розмірі близько ста метрів. Вони немали можливості розширити свою діяльність. Через це, ми виділяємо їм інше,більше приміщення, де вони можуть активно займатися своїми речами», – розповівначальник управління комунальної власності ЛМР Євгеній Климкович.

Він також додав,що мерія розглядає можливість надати товариству ще додаткових 100 метрів до прилеглоїтериторії.  

Прес-служба ЛМРтакож повідомляє, що у тих приміщеннях, де зараз перебуває організація«Довіра», у ДНЗ № 159, з’явиться можливість зорганізувати додаткову групу. Відтак,цей садочок зможе додатково прийняти на виховання 30 маленьких львів’ян.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *