ОСТАННІ НОВИНИ

Янків зустрівся зі студентами-пікетниками

Львівський портал

|

Перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків зустрівся із активістами студентського руху, які пікетували ЛОДА з вимогою  скасувати постанову  КМУ № 796. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА. Представники студентів передали першому заступнику звернення до Президента України Віктора Януковича.М. Янків у ході зустрічі повідомив, що Президент України 11 жовтня звернувся до прем`єр-міністра з вимогою переглянути постанову КМУ № 796 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності». «Своєю чергою прем`єр-міністр сьогодні звернувся до відповідних міністерств і відомств щодо перегляду цієї постанови», – зазначив М. Янків.

Перший заступник голови Львівської ОДА додав, що підтримує всі демократичні акції. «Кожен має право висловити свою позицію в межах закону. Як підтримую думку, що не може бути все платним. Студенти  мають право на здобуття освіти. Хочу наголосити на тому, що основне в оцінюванні це знання. Але, як викладач із багатолітнім стажем, який мав практику і в вишах Польщі, зазначу, що відвідування лекцій є також важливим" – сказав М.Янків.

За його словами, щодо цієї проблеми всі сторони повинні вести конструктивний діалог, відтак запропонував провести цієї п`ятниці круглий стіл і обговорити кожен пункт згаданої постанови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *