ОСТАННІ НОВИНИ

Володимир Гірняк пропонує відкрити у Львові соціальні магазини

Львівський портал

|

На думку кандидата на посаду міського голови Львова Володимира Гірняка, сьогодні багато можновладців бачать у старших людях мало не тих, хто заважає їм жити, повідомляє прес-служба партії "Україна соборна".
«Для мене ж усе навпаки. Я неодноразово спілкувався з політв`язнями, а недавно мені пощастило побувати на виступі хору «Нескорені». У цих людей настільки світлий розум, при чому помножений на їхній же досвід, що вони ще можуть дуже багато зробити для розвитку міста. Просто їм потрібно трохи допомогти. І ставитися до них із належною повагою, на яку вони заслужили усім своїм життям», – говорить Володимир Гірняк.

Володимир Гірняк вважає, що цілком реально відкрити у місті мережу соціальних магазинів, де б обслуговували пенсіонерів.

«Підприємці, котрі погодяться на таку співпрацю з владою, отримають від неї певні преференції. Натомість у своїх магазинах для малозабезпечених відпускатимуть товари першої необхідності за дешевшими цінами. Це цілком реально зробити. Такий проект вже існує в кількох українських містах, навіть у нас під боком, у Трускавці. Свого часу я виступав зі схожою ініціативою, але вона не була почута львівською владою. Нині ж ми спільно із громадською організацією «Я – львів`янин» самостійно розробляємо концепцію соціальних магазинів, яку я та інші представники від «України Соборної» будемо втілювати у наступній каденції» – заявив Володимир Гірняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *