ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович зізнався у любові до "помаранчевих" гасел

Львівський портал

|

Президент Віктор Янукович заявив, що йому були "співзвучні" гасла Помаранчевої революції.

Про це він заявив в інтерв`ю програмі Шустер Live, яке транслювалося у запису.

"Коли починався цей рух помаранчевих, і я почув гасла, з якими йшли люди в різних регіонах, а я під час виборчої кампанії був, як кажуть, варився в цій каші, мені все було до душі, мені було співзвучно", – зазначив президент .

"Я про це дуже багато думав у своєму житті. І те, що я почув, я сам собі сказав – дай Бог, щоб ми так змінили країну", – заявив Янукович.

"Насправді, бажання було в суспільстві величезне в той період часу. Але, на жаль, вожді, які все це проголосили, озвучили, підняли прапори, і повели за собою, вони розбрелися в різні боки і нічого не виконали", – сказав він.

"Навпаки, багато питань робилося не у відповідності з цими гаслами, а навпаки…Багато проблем почало виникати, тому що влада стала втрачати управління в країні", – додав президент.

Янукович підкреслив, що "по іміджу України було завдано колосального удару".

"Я скрізь повинен переконувати наших партнерів, що ми все, що говоримо, ми робимо. Ми за це несемо відповідальність, ми беремо зобов`язання і виконуємо…Потрібна надійність партнерів і багато відносин будуються на довірі", – заявив він.

"Багатьом політикам, як кажуть, потрібно наступити на горло своїм особистим амбіціям. Потрібно навчитися рахуватися з іншими політиками", – сказав президент.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *