ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських бездомних висадять крокуси

Львівський портал

|

10 жовтня 2010 року у світі вперше відзначається Всесвітній день бездомності. Передбачається, що заходи цього дня повинні привернути увагу громадськості до людей на вулиці та пошуку шляхів вирішення проблем бездомних людей.
З ініціативи громадської організації «Народна допомога» у партнерстві із ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» та Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян проводиться акція з висадження крокусів до Всесвітнього дня бездомного.
Цибулини крокусів висаджені особами, які перебувають у стані виходу із бездомності, дітьми, сім’ї яких знаходяться у кризовій ситуації, особами з особливим потребами, волонтерами та працівниками громадських організацій, бізнесу та представниками влади.
Крокуси, які щороку зимують під снігом, і відроджуються навесні, символізують бездомних людей, яким також щороку доводиться ночувати просто неба. Різниця полягає в тому, що квітка під снігом знаходить життя, а бездомна людина в холоді гине.
Метою акції є приверення уваги громади до проблеми бездомності та пошуку шляхів вирішення проблем бездомних людей.
Висадження крокусів для бездомного, відбувається у неділю, 10 жовтня  з 14.00 до 16.00 на площі Ринок зі сторони Львівського історичного музею (Італійського подвір’я).
Партнери заходу: ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» та Центр обліку та цічного перебування бездомних громадян.
Акція проводиться за підтримки: ОККО мережі заправних станцій, Львівської міської ради та ТОВ «Свитязь»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *