ОСТАННІ НОВИНИ

Україна за 20 років не сформувала доктрини зовнішньоекономічного PR, – Антонов

Львівський портал

|

Поганий інвестиційний клімат вУкраїні безпосередньо пов`язаний з відсутністю зовнішньоекономічної PR-доктрини держави.Про це у своїй доповіді «Подолання тіньової економіки – запорука інвестицій в Україні» на Х Міжнародному економічному форумі у Трускавці зазначив президент «Концерну Галнафтогаз» Віталій Антонов.

«На інвестиційни йклімат впливає ряд факторів, і одним з головних є рейтинг держави у світі. Наприклад, Світовий банк і Міжнародна фінансова корпорація (IFC) щороку проводять дослідження щодо умов ведення бізнесу в країнах світу – Doing Business. В останньому рейтингу Doing Business-2010 Україна на 142-ому із 183 місць – між Гондурасом і Сирією. Рейтинги формує експертне середовище, яке бере дані з відкритих джерел, зокрема, з ділової преси (Financial Times, The Economist). А у цих виданнях Україна системно не представлена внаслідок відсутності зовнішньоекономічної PR-доктрини держави. У конкурентному середовищі між країнами в нашому глобальному світі питання системного просування країни як окремого суб’єкта світового економічного простору є необхідним для адекватної оцінки її інвестиційного потенціалу»,– наголосив Віталій Антонов.

Нагадаємо, 7-8 жовтня у Трускавці проходить Х Міжнародний економічний форум «Транскордонне співробітництво. Погляд у майбутнє».Учасниками ювілейного форуму стали представники урядів Східної Європи, регіональні лідери, провідні експерти, інвестори та бізнесмени.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *