ОСТАННІ НОВИНИ

Школярі малюють найбрендовіші львівські товари

Львівський портал

|

У львівськихшколах триває конкурс малюнку з назвою«Купуй львівське». В рамках проведенняв місті виставки-ярмарку львівськихтоваровиробників. Про це повідомили упрес-службі Львівської міськради.

«Ми запропонували дітям1-4 класів намалювати львівські товари.Зараз ми отримуємо малюнки із цукерками,морозивом, кавою, хлібом, є деякі малюнкиіз зображенням автобусів та телевізорів.Нам приємно, що маленькі школярі знають,які товари вироблять у Львові», – розповіланачальник відділу економічного розвиткуЛМР Вікторія Довжик.

Нагородження дітейвідбудеться в рамках виставки-ярмаркульвівських товаровиробників 14-17 жовтня.

Нагадаємо, втретєльвівські товаровиробники запрезентуютьсвою продукцію на виставці-ярмарку ужовтні. У виставці візьмуть участь 55львівських підприємців. Відбуватиметьсязахід у приміщенні Львівського палацумистецтв (вул. Коперника, 17). Вхід длявідвідувачів безкоштовний.

Навиставці-ярмарку будуть представленітовари львівських виробників різнихгалузей, зокрема легкої, харчової,целюлозно-паперової, хімічноїпромисловості, виробництва меблів,побутові прилади, телевізори товариповсякденного вжитку тощо. Продукціяна ярмарку буде розміщена за секторами.

Основною метою ярмаркує підтримка та популяризація місцевоговиробника, ознайомлення мешканців ігостей міста з товарами львівськихпідприємств.

В рамках виставки-ярмарки«Львівського товаровиробника»,відбудуться семінари, тренінги, круглістоли, заходи популяризації робітничихпрофесій «Майстри моди та краси».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *