ОСТАННІ НОВИНИ

90% даішників є чесними людьми, вважає Могильов

Львівський портал

|

Державтоінспекціїнеобхідно залишити тільки контрольніфункції, заявив міністр внутрішніхсправ Анатолій Могильов в інтерв`югазеті "Факти".

"ДАІ за рахунокнадання платних послуг, звичайно,поповнює наш спецфонд, який йде нафінансування відомства. Але я впевнений:ДАІ потрібно залишити тільки контрольніфункції", – сказав він.
"Державтоінспекціяповинна контролювати якість підготовкиводіїв, якість проведення техогляду,дотримання правил дорожнього руху",- додав Могильов. 
Відповідаючи напитання про доцільність повної відмовивід ДАІ, як це зробили в Грузії, залишившилише дорожнє патрулювання, міністрзаявив: "Знаєте, скільки коштувалаця реформа? Щоб її провести, у Грузіювлили багато мільярдів". 
"Думаю,що в Україну, яка набагато більше Грузії,довелося б вливати на порядок більше.Тому таку реформу провести буде дужепроблематично", – сказав він. 
"Дотого ж я вважаю, що 90 відсотківспівробітників нашої ДАІ – це чеснілюди, які сумлінно виконують своїобов`язки. Нам просто потрібно підвищитимотивацію роботи в міліції, щоб буламожливість добору особового складу",- зазначив Могильов.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *