ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року відновлять роботу Фонду сприяння молодіжному будівництву - Яцуба

Львівський портал

|

Наступного року мають  відновити роботу Фонду сприяння молодіжному будівництву, повідомив під час прес-конференції міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба.   «Нам передали Фонд сприяння молодіжному будівництву, правда передали як говориться, голий, босий та  простоволосий, але наше завдання полягає в тому, щоби він наступного року запрацював.  І дав надію людям, що чекають на отримання житла» – сказав він.

Він додав, що перші 100 млн гривень в рамках програми «Доступне житло» будуть фінансувати через Фонд сприяння молодіжному будівництву.

За його словами, за програмою «Доступне житло» вже підготовлено 2,5 тисяч га будівельних площа регіонах. У Львівській області підготовлено проекти по 15 об’єктах і очікується, що наступного року на них розпочнеться будівництво.

Також він зазначив, що до кінця року будуть підписані регіональні угоди  Кабміну та областей України.

«Таких угод вже 5 і ми готуємо ще 13 аналогічних угод і до кінця року будуть підписані угоди з усіма регіонами. Вони стануть канвою,  на основі яких будуть формуватися бюджетні відносини між регіонами та державою» – зауважив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *