ОСТАННІ НОВИНИ

170 закладів освіти Львова опалюються

Львівський портал

|

Починаючи з  4 жовтня в бюджетних закладах Львова, зокрема в лікарнях, садочках та школах розпочався опалювальний сезон. На сьогоднішній день, 7 жовтня, опалюються 170 закладів освіти. Всього в місті є 138 шкіл та 96 садочків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, у садочку №170 замінено систему опалення та частину вікон, відремонтовано дах, замінено частину батарей. У садочку №43 встановлено теплові акумулятори, так зване «альтернативне опалення». Як зазначила начальник управління освіти ЛМР Надія Оксенчук, альтернативне опалення є дешевшим та безпечнішим, так як терморегулятори працюють в нічному режимі, а вдень «віддають» тепло. Нагадаємо такі ж теплові акумулятори є у садочку №109.

Як розповіла Надія Оксенчук, ще чотири роки тому у закладах освіти було 29 підвальних котелень. на сьогодні залишилось лише 8, у решти встановлено нові котельні, або ж замінено систему опалення. За чотири роки у закладах освіти замінено 21 підвальну котельню.

«Наше місто працює в напрямку різних альтернативних систем опалення. Ми будуємо нові модульні котельні, це ж до прикладу у садочку «Арніка» ми встановили сонячні батареї для підігріву гарячої води та для подачі тепла. Теж альтернативне опалення – теплові акумулятори в місті  є у двох садочках, у 109 та в 43», – каже Надія Оксенчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *