ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль розповів про діалог бізнесу і влади Львівщини

Львівський портал

|

Влада Львівщини докладе усіх зусиль для розвитку сприятливого бізнес клімату у області. Про це, під час Х Міжнародного економічного форуму «Транскордонне співробітництво. Погляд у майбутнє» заявив голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль,  інформує прес-служба ЛОДА.

Він наголосив, що відкритий діалог між представників іноземного і вітчизняного бізнесу з владою дасть можливість прискорити впровадження ефективних реформ в Україні. 

«Добре, коли в час реформ ми говоримо щиро про ті проблеми, які є. Бізнес спілкується з владою абсолютно відверто. Такий щирий діалог ми вже започаткували на рівні держави і у Львівській області зокрема. Думаю, що більшість представників бізнесу, які присутні на Форумі, вже це відчули», зазначив В. Горбаль.

Своєю чергою міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба зазначив, що світ позитивно сприймає реформи, започатковані Президентом України Віктором Януковичем і Кабінетом міністрів.

«Усі говорять, що нарешті в України з»явився шанс, з»явилась стабільність. Якщо ми й в майбутньому будемо поступово реалізовувати той курс, який окреслив Президент, то ми скоро станемо сильною європейською державою. Ми матимемо інвестиції і виконаємо те, що ми обіцяли нашим людям», – підкреслив він.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *