ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська «Батьківщина» вдасться до радикальних дій, аби до виборів не допустили клонів

Львівський портал

|

Учора, 6 жовтня, близько 23.00 год. Євген Буба та Богдан Пісний, яких виключено із партії «Батьківщина» за зраду та провокативну діяльність, у супроводі 4 осіб підозрілої зовнішності занесли списки І.Деньковича у ТВК. У цей час вхід до Львівської ОДА, де розташована ТВК, охороняло 5 автомобілів правоохоронних органів. Про це повідомив голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Іван Стецькович, який уже третю добу разом з іншими партійцями голодує під стінами ЛОДА на знак протесту проти реєстрації фальшивих списків «Батьківщини». 

«Учора ми вкотре переконались, як активно влада, я маю на увазі суди, юстицію, правоохоронні органи, допомагає зареєструвати списки зрадників, які отримавши депутатські мандати працюватимуть на Партію регіонів та свої власні меркантильні інтереси. «Регіонали» знають, що у чесній         боротьбі вони не здобудуть і 3 відсотків голосів на виборах до Львівської обласної ради. Тому своїх прихильників хочуть провести під брендом партії Юлії Тимошенко», – сказав Іван Стецькович.

Він наголосив, що справжню «Батьківщину» – не зупинити: «До нас підходять сотні простих людей, висловлюють підтримку. Усі в один голос радять вдаватись до радикальних дій проти бандитської влади. Ми так і зробимо – перекриємо міжнародні траси, залізничні шляхи, ми переконані, що нас підтримають виборці, 75 відсотків яких категорично проти того, аби «Батьківщина» не була учасником виборчого процесу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *