ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує молодіжна школа радіожурналістики

Львівський портал

|

У Львові з 11 до 16 жовтня працюватиме молодіжна школа радіожурналістики. Після завершення школи студенти-журналісти запрезентують молодіжне радіо «Понеділок». Координатором проекту є громадська організація «П’ятниця», інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Вже протягом року команда громадської організації випускає молодіжну газету. Згодом виникла ідея – пробувати себе і в інших галузях медіа, адже мета організації «П’ятниця» – розвиток молодіжної журналістики. Відтак, матимемо потужний ресурс: газету, радіо, сайт: з одного боку – це шанс реалізації молодих журналістів, з іншого – якісне заповнення молодіжного медіа-простору», – говорить координатор проекту «Розвиток молодіжного медіа-проекту «П’ятниця» Христина Пархуць.

Організатори розповідають, що тренінги вестимуть найкращі фахівці Львова із львівських FM та on-line радіостанцій, фахівці сфери управління та PR. Школа дасть комплексні знання як зі сфери радіо (створення інформаційних та розважальних програм, словесна імпровізація, специфіка інтернет-радіо, підбір музики), так загалом журналістики, тайм-менеджменту, роботи в команді, просуванню в інтернеті. Після закінчення школи бажаючі можуть долучатися до команди, яка працює над реалізацією радіо «Понеділок».

«Для мене ця школа – це вікно у невідомий ще поки світ радіо. Попри навчання на факультеті журналістики, я вважаю ось такі от школи найкращим способом вдосконалюватись та переймати досвід більш досвідчених колег», – зазначає Богдана Микитюк, журналіст газети «П’ятниця», координатор школи журналістики.

Набір у школу триватиме від 5 до 9 жовтня. Для участі у школі необхідно заповнити анкету: bit.ly/radioSchool. Школа є безкоштовною, 50 грн – реєстраційний внесок. Заняття відбуватимуться у приміщенні Львівської міської ради. Розклад та результати відбору: friday-lviv.blogspot.com

Проект реалізовується за підтримки МФ «Відродження».

 

Молодіжна громадська організація «П’ятниця» створена з метою розвитку молодіжної журналістики у Львові. Вже протягом року студенти випускають однойменну газету, яка розповсюджується у навчальних та розважальних закладах. В кінці листопада відбудеться відкриття молодіжного радіо та сайту за підтримки міжнародного Фонду «Відродження».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *