ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував 3-ій Екуменічний соціальний тиждень

Львівський портал

|

3-ій Екуменічний соціальний тиждень проходить з 4 до 10 жовтня під гаслом «Довіра. Відповідальність. Філантропія.». У рамках проекту заплановані круглі столи, конференції, виставки-семінари, показ фільму «Три історії Галичини», концерти та інші заходи.Серед відомих гостей – голова Наглядової ради фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко, голова Світового банку в Україні, Молдовії, Білорусі Мартін Кайзер, доктор філософії, директор неприбуткових адміністративних програм університету Нотр Дам США Марк Гарді, та посол Канади в Україні Даніель Карон. Про це на прес-конференції повідомили організатори заходу.

«Цього року однією з пріоритетних цілей є створення Національної ради Екуменічного соціального тижня та Національної мережі ЕСТ, метою діяльності якої є поширення ідеї та моделі позитивного діалогу та співпраці між церквами, владою, бізнесом, громадським сектором, для вирішення важливих проблем суспільства, окрім цього – це сприяння залученню додаткових ресурсів для розбудови громадянського суспільства» – наголосила голова Секретаріату 3-ого Екуменічного соціального тижня Ірина Кітура.

Головною метою цьогорічного Екуменічного тижня, як зазначив начальник відділу зовнішніх зв`язків та промоції регіону Львівської обласної ради Тарас Возняк, навчити людей філантропії, розказати про те, як в світі різні організації та фізичні особи займаються благодійністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *