ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії заперечують інформацію про те, що Синютка отримав квартиру

Львівський портал

|

У Львівській міській раді відкидають звинувачення народного депутата України, кандидата на посаду міського голови Львова Петра Писарчука про те, що перший заступник мера міста Олег Синютка отримав квартиру. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. Зокрема, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич зазначила, що жодної квартири Олегу Синютці ніхто не виділяв.

Окрім того, жодного одноосібного рішення щодо звільнення від сплати інвестиційного внеску посадовцями Львівської міської ради в справі «Галбуду» на вул. Пелетенецького, 1 не приймалось, адже це виключна сфера повноважень сесії депутатів Львівської міської ради.

«Львівська міська рада надасть правоохоронним органам всі необхідні документи», – сказала Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, вчора «Львівський портал» подавав інформацію про те, що народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Петро Писарчук 1 жовтня звернувся до прокурора Львівської області Анатолія Пришка та начальника ГУ МВСУ у Львівській області Богдана Щура з проханням розслідувати ситуацію щодо грубого зловживання владою керівниками Львова. Петро Писарчук заявив зокрема, що у його розпорядження потрапили копії документів, які засвідчують зловживання міської влади Львова. Доказом цих звинувачень, за словами П. Писарчука, є той факт, що перший заступник міського голови Львова Олег Синютка отримав квартиру у будинку на вул. Плетенецького,1 у Львові під час його прийняття в експлуатацію.

«Ця квартира обійшлася місту в 4,3 мільйона гривень. Саме на таку суму були занижені інвестиційні зобов`язання при прийомі в експлуатацію цього будинку», – заявив Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *