ОСТАННІ НОВИНИ

Списки «Батьківщини» затверджувались у присутності преси, членів ТВК та лідера партії – Стецькович

Львівський портал

|

«Повною ахінеєю» назвав звинувачення члена парламентської коаліції І.Деньковича про те, що у списках «Батьківщини» до Львівської обласної ради є люди Дубневича, голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді, голова Яворівської РО ВО «Батьківщина», член Бюро ЛОПО ВО «Батьківщина» Іван Стецькович.

«Наш список затверджувався у присутності десятків журналістів, телекамер, лідера партії Юлії Тимошенко, представників ТВК та сотень партійців. У мене постає логічне запитання – чому Денькович не запросив представників ЗМІ на своє збіговисько, де були присутні кілька холуїв та проплачені люди, які не мають жодного стосунку до партії Юлії Тимошенко?», – заявив Іван Стецькович.

 На його думку, нинішня влада сама сьогодні визначила, хто є справжньою опозицією і застосував усі важелі судової влади та органів юстиції, аби перешкодити їм взяти участь у виборах. «Щодо списків Деньковича, то вони формувались у кабінеті губернатора Львівщини Василя Горбаля. Люди, які до цього списку увійшли, є прихильниками Партії регіонів, хоч формально ще числяться у лавах нашої партії. Та я переконаний: усіх їх буде виключено з «Батьківщини», районні та міські організації, які взяли участь у цьому заколоті, буде розпущено. Ми не дозволимо, щоб під іменем нашої партії мандати депутатів отримали зрадники», – заявив Іван Стецькович. 

 Нагадаємо, у суботу, 2 жовтня, у СШ № 84 на Сихові І.Денькович спробував провести збори для легітимізації свого списку у Львівську обласну раду, на яких були присутні кілька партійців. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *