ОСТАННІ НОВИНИ

«Сильна Україна» підтримає того мера, якого оберуть львів’яни

Львівський портал

|

Львівська міська організація партії «Сильна Україна» прийняла рішення підтримати того мера, якого оберуть львів’яни. Таке рішення ухвалили члени ЛМО на партійних зборах.

«Оскільки ми молода політична сила (на Львівщині партія зареєструвалась у лютому 2010 р.– прим. Ред.), свого кандидата в мери ми ще не встигли «виховати». Наша партія вирішила приєднатись до вибору львів’ян і підтримуватиме всенародно обраного міського голову», – повідомив голова Львівської міської організації Дмитро Віняр.

Нагадаємо, що Львівська міська та обласна організація партії «Сильна Україна» вже висунула кандидатів у депутати до Львівської міської та обласної рад. Зокрема, в першій п’ятірці «Сильної України» по багатомандатному виборчому округу до міської ради йдуть: Орест Блащук, Олег Рудницький, Юрій Доскіч, Андрій Кучковський та Богдан Кіт. По багатомандатному виборчому округу з виборів депутатів до Львівської обласної ради в п’ятірку кандидатів від «Сильної України» увійшли Андрій Токарський, Володимир Матвіїшин, Ярослав Кашуба, Василь Кушинський та Василь Барилюк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *