ОСТАННІ НОВИНИ

«Сильна Україна» визначила кандидатів у Львівську міську та обласну ради

Львівський портал

|

Політична партія Сергія Тігіпка «Сильна Україна» у Львівській області визначила кандидатів у депутати до Львівської міськради та Львівської обласної ради. Таке рішення ухвалили на зборах ЛМО партії 1 жовтня та конференції ЛОО партії 2 жовтня. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії «Сильна Україна».

Зокрема в першій п’ятірці «Сильної України» по багатомандатному виборчому округу до міської ради йдуть: Орест Блащук, Олег Рудницький, Юрій Доскіч, Андрій Кучковський та Богдан Кіт. По багатомандатному виборчому округу з виборів депутатів до Львівської обласної ради в п’ятірку кандидатів від «Сильної України» увійшли Андрій Токарський, Володимир Матвіїшин, Ярослав Кашуба, Василь Кушинський та Василь Барилюк.

«Визначаючи кандидатів, ми враховували результати проведеного нами праймерізу: як внутрішньопартійного голосування, так і народного голосування. Деякі наші кандидати, які здобули максимальну підтримку під час народного голосування, вирішили, що підуть не по списку, а по мажоритарних округах, оскільки відчувають там велику підтримку виборців. Це, до прикладу, відомі в області підприємці як Іван Залізний, Андрій Кіт, Ярослава Павлюковець та інші», – повідомив голова ЛОО партії «Сильна Україна» Василь Барилюк.

Загалом, за словами Василя Барилюка, від «Сильної України» по багатомандатному виборчому окрузі до Львівської облради йде 21 кандидат, а по одномандатних мажоритарних округах – 33. Щодо кандидатів у депутати до Львівської міської ради, то в списку від партії Тігіпка їх буде 25.

Водночас голова Львівського обласного осередку «Сильної України» додав, що дехто з кандидатів, які хотіли балотуватись від партії Тігіпка, – просто відмовились від участі у виборах.

«Відмовились з певних причин. Як правило, це кандидати, які працюють в органах виконавчої влади або є керівниками державних підприємств. Можливо, з ними хтось розмовляв, і вони вирішили знятись, оскільки зрозуміли, що лояльною влада до них не буде. А хтось ближче до виборів зрозумів, що наша партія не є клоном чи сателітом Партії регіонів, і серйозно претендує на своє місце у владі. Проте більшість членів нашої партії та позапартійні йдуть від нас на вибори», – додав Василь Барилюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *