ОСТАННІ НОВИНИ

Працездатні інваліди слідкуватимуть за готовністю України до Євро-2012

Львівський портал

|

Науково-практична конференція «Готовність України до Євро-2012 з точки зору людей з особливими потребами» відбудеться наступного тижня у Львові. Організатором заходу є  ВГО «Всеукраїнська профспілка працездатних інвалідів». Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Ми маємо задум провести чотири конференції, по одній у кожному з міст, яке прийматиме Євро-2012. У Львові відбудеться вже друга наша конференція на цю тему. Перша була в Харкові. А заключну зустріч ми проведемо в столиці», – розповів голова ВГО «Всеукраїнська профспілка працездатних інвалідів» Володимир Петровський. 

За його словами, цього року під час конференцій вони проведуть моніторинг щодо підготовки об’єктів до чемпіонату. Відтак, 2011 року відбудуться повторні зустрічі в кожному приймаючому місті. «Тоді зможемо вже говорити про поступ чи навпаки у справі удоступнення середовища для вболівальників із обмеженими фізичними можливостями», – зазначив Володимир Петровський.

Конференція проходитиме у Львові 8-9 жовтня в конференц-зал факультету туризму,  готельної та ресторанної справи Львівського інституту економіки і туризму (вул. Лесі Українки, 39, поверх 2). Початок заходу об 11.00 год. Реєстрація – з 10.15 год.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *