ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «європейці» затвердили кандидатів-мажоритарників у депутати міської обласної рад

Львівський портал

|

Сьогодні, 1 жовтня, відбувся другий етап конференцій Львівських міської та обласної організацій політичної партії «Європейської партії України», на яких делегати затвердили кандидатів у депутати до Львівської обласної ради та до Львівської міської ради.

Відтак за місця в обласній раді від Європейської партії України, зокрема, змагатимуться мажоритарники: Лариса Федорів (депутат ЛОР, письменниця), Тарас Керницький (депутат ЛОР), Роман Кошовий, Микола Рогуцький (бізнесмен), Андрій Рожнятовський (депутат ЛОР).

За представництво ЄПУ у Львівській міській раді поборються: Емілія Подляшецька (депутат ЛОР), Юрій Гнатковський (директор Львівського палацу мистецтв), Зіновій Гузар (екс-депутат ЛМР), Василь Гутковський (директор видавництва «Піраміда»), Сергій Нестеров (директор Радіо «Львівська хвиля»).

Як зазначив лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, ця передвиборча агітація для кандидатів у депутати передбачається дуже важкою, оскільки «лише за 28 днів доведеться донести до людей інформацію про переконання та цінності, які сповідують «європейці».

«Кандидати в депутати, яких ми представляємо – це команда фахівців, незаплямованих людей», – наголосив М.Катеринчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *