ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт проспекту Чорновола призвів до загрози життю львів`ян

Львівський портал

|

Міська влада Львова вкотре продемонструвала свій «професіоналізм» при вирішенні проблем міста. Після по-стахановськи проведенного ремонту проспекту Чорновола львів`яни отримали чергову проблему, яка загрожую їх життю. 

Йдеться про облаштування нової зупинки громадського транспорту поблизу розважального комплексу «Міленіум» (у напрямку вулиць Мазепи-Липинського). Дорожники облаштували так звану «кишеню» для заїзду транспорту, однак зробили це за рахунок тротуару. Відтак, тепер потенційні пасажири чекають «маршрутки» не на тротуарі, а у новоствореній «кишені» на проїжджій частині, щохвилини ризикуючи потрапити під колеса під`їжджаючого транспорту.

Слід зазначити, що у «час пік» на цій зупинці скупчується до 50 людей. Від завтра, коли на цьому місці, за повідомленням прес-служби мерії, повинні влаштувати ще й кінцеву зупинку тролейбуса №13, їх кількість може збільшитися вдвічі.

Обізнані люди стверджують, що справа у тому, що ремонт дороги проводився за державний кошт, а облаштування зупинок повинно проводитися за кошти місцевого бюджету Львова, який внаслідок господарювання команди Садового виявився практично порожнім. Тож залишається тільки здогадуватись, доки сотні львів`ян ризикуватимуть життям через подібну турботу про них.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *