ОСТАННІ НОВИНИ

Горбаль чекає від Садового гарантій по погашенню боргу за газ

Львівський портал

|

Міська влада Львова повинна підписати гарантії по погашенню заборгованості за газ і розробити відповідний графік розрахунків по її виплаті. Про це заявив голова Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль, коментуючи відключення від газу МКП «Львівтеплоенерго», повідомляє прес-служба ЛОДА.

Він висловив жаль, що окремі політики політизують це питання. В. Горбаль нагадав, що подібні відключення відбувалися і в інших містах України, зокрема у Києві.

Він зазначив, що вчора мав розмову з Віце-прем’єр-міністром Андрієм Клюєвим, з Міністром палива та енергетики Юрієм Бойко, заступником голови НАК «Нафтогаз України» Володимиром Триколичем, сьогодні – з керівником НАК «Нафтогаз Українми» Євгеном Бакуліним з приводу відновлення газопостачання у Львові.

«Ми домовились, що газопостачання буде відновлене. Зрозуміло, що керівництво міста повинно надати і гарантійні листи, і відслідкувати проблему розрахунків, в тому числі й бюджетних установ. Я розумію, що є різниця в тарифах, але до цього треба було готуватися, адже відбулася низка селекторних нарад, в тому числі й під головуванням Андрія Клюєва. Були відповідні наради в ОДА. Тому потрібно було реагувати, тим більше, що попередження про можливе відключення було ще 20 вересня», – наголосив він.

«Думаю, що керівництво міста зробить відповідні висновки і надалі не допустить виникнення подібних критичних ситуацій», – додав В. Горбаль.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *