ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Торгово-промислової палати Італії в Україні підтримав ініціативи Гірняка

Львівський портал

|

Депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк зустрівся з президентом Торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневале. Про це інформує прес-служба партії "Україна Соборна".

«В Україні зареєстровано 2, 5 тисячі італійських підприємств. Ми хочемо інвестувати у вашу країну, бо вважаємо її цікавою. Однак інвестору в Україні працювати дуже важко. Якщо ще на Сході можливості для реалізації інвестиційних проектів є, то тут – усе складніше. Львів є дуже цікавим містом. Тут є багато об’єктів у які можна вкладати гроші, однак для цього потрібно, щоб міська влада ішла на зустріч інвестору», – зазначив Мауріціо Карневале.

Під час переговорів Мауріціо Карневале висловив підтримку ініціативам Володимира Гірняка із залучення іноземних інвесторів для розвитку економіки Львова і заявив про готовність співпрацювати з ним, у разі його перемоги на виборах мера міста.

У відповідь Володимир Гірняк заявив, що у Львові мають бути максимально прозорі умови для закордонних бізнесменів. «Я завжди це повторював, і зараз скажу: іноземні інвестиції для нашого міста – дуже важливі. Тому треба не відлякувати інвестора, а навпаки створювати привабливі умови для нього. Бо людина приходить вкладає гроші і дає робочі місця, де працюватимуть львів’яни. А влада повинна цінувати кожне робоче місце, особливо під час кризи» – наголосив Володимир Гірняк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *