ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» у меншості програють «Таврії»

Львівський портал

|

У матчі 11 туру української футбольної прем’єр-ліги львівські «Карпати» у Сімферополі поступилися місцевій «Таврії» з рахунком 1:3.

Матч розпочався жваво. На 11-й хвилині після подачі кутового м’яч відлетів до Корнєва, який з лінії карного зльоту потужно пробив у нижній кут воріт Тлумака.

«Карпатівці» відповіли уже за 3 хвилини. Зеньов поборовся до кінця і у падінні в підкаті спрямував мяч у ворота.

На 32-й «Таврія» знову виходить уперед – 2:1. Ідахор після подачі Любеновіча, що виграв боротьбу у Годвіна на підступах до карного, прорвався центром до воріт і пробив у нижній кут.

На цьому неприємності львів’ян у першому таймі не закінчилися. На другій доданій хвилині тайму Худоб’як відправляється у роздягальню з червоною карткою за відмалку від суперника ногою.

У другому таймі, незважаючи на чисельну меншість, «Карпати» намагалися атакувати і зрівняти рахунок. Проте пропустили самі. На 70-й хвилині Ідахор після скидки грудьми Шиндера б’є у дев’ятку – 3:1.

Після цієї поразки у «Карпат» залишилося 20 очок. Львівський клуб опустився на четверту сходинку турнірної таблиці, пропустивши уперед «Дніпро», який має кращу різницю м’ячів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *