ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде семінар для неповносправних «Пізнай себе»

Львівський портал

|

25-26 вересня, у Львові пройде семінар для неповносправної молоді та дітей «Пізнай себе». Організатором заходу є ГО Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» за фінансової підтримки міського управління соціального захисту повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«До участі в семінарі ми запросили 20 неповносправних осіб – членів організації, їхніх батьків, волонтерів та інших небайдужих. Вестиме семінар спеціальний тренер, фахівець-психолог, покликаний максимально розкрити особистісні грані учасників, зблизити їх між собою та продемонструвати ефективність колективної соціальної реабілітації», – каже керівник ГО Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб для молоді та дітей хворих на ДЦП «Дивосил-здоровя» Марія Шмигун.

І в суботу, і в неділю захід розпочинатиметься о 10.00 год. Семінар проходитиме за адресою: вул. Хімічна, 49 а.

Громадська організація Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» створена  9 жовтня 1997 року. Організація працює в напрямку розвитку творчих здібностей дітей та молоді з особливими потребами та є активною учасницею культурно-мистецьких та соціальних заходів й налічує близько 50 членів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *