ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці Львівщини обрали зручну форму для звітності – електронну

Львівський портал

|

Платники податків Львівщини обрали зручну форму для звітності – електронну. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Геннадій Дмитренко.
Він зазначив, що з початку 2010 року кількість суб’єктів підприємництва у Львівській області збільшилась на 24%, що свідчить про зручність нової форми звітування. Підприємці виробили сертифікати електронного підпису для підписування електронної звітності, яка подається через засоби телекомунікаційного зв’язку. За інформацією прес-служби ЛОДА, на початок вересня таких платників є майже 4 тис.
Також у 2010 році зросла з 19,8 до 23 тис. кількість платників, які для формування податкової звітності використовують персональний комп’ютер і подають звітність в інспекцію на магнітних носіях.

Загалом у 2010 році подали звітність в електронному вигляді 21,405 тис. платників. Зокрема, з початку 2010 року більше половини звітів по ПДВ було подано в електронному вигляді, з них 25,8% поданих декларацій були надіслані електронною поштою.
В 2010 році кількість платників податку на додану вартість, які подали податкову звітність в електронному вигляді (засобами E_mail – 3,703 тис., на дискеті – 9,054 тис.), складає 95,1% від загальної кількості платників ПДВ, які звітувались.
Розшифровки податкових зобов’язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів у серпні 2010 року в електронному вигляді подали 10,954 тис. платників ПДВ. Це складає 90,8% від загальної кількості платників, які подали розшифровки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *