ОСТАННІ НОВИНИ

Катеринчук популяризував читання спільно з львівською молоддю

Львівський портал

|

Народний депутат України, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук відвідав 17-ту Національну книжкову виставку-ярмарок «Форуму видавців у Львові». В межах форуму Микола Катеринчук також взяв участь у флеш-мобі «Час читати! Час бути європейцем!», інформує прес-служба ЛОО «Європейська Партія України» Під час флеш-мобу молоді люди з книжками в руках читали посеред вулиці – символізуючи тим самим, що тільки освічена і читаюча нація може бути направду європейською.
«Львів`яни освічені люди – вони прагнуть читати і підтримують українську книгу. Я сьогодні бачив багато молодих людей, які спільно вийшли на площу перед Львівською оперою з книгами в руках аби продемонструвати, що вони – справжні українці, небайдужі і освічені, які прагнуть жити у європейській державі. Цей флеш-моб довів, що львівський студент – це освічений студент, а освічений студент – це європейський студент», – наголосив Микола Катеринчук.

За словами лідера Європейської парті України, «вийшовши з книгами в руках на вулицю львівська молодь намагалась донести до громадськості, що читати – це круто і майбутнє України за освіченою молоддю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *