ОСТАННІ НОВИНИ

Наприкінці каденції депутати Львівщини хочуть «роздерибанити» надра?

Львівський портал

|

Депутати Львівської обласної ради під час сьогоднішнього сесійного засідання не погодилися зняти з порядку денного понад два десятки питань, які стосуються надання гірничих відводів та дозволів на користування надрами. З відповідною пропозицією до колег звернувся депутат від ВО «Свобода» Михайло Блавацький.

Він заявив, що ухвалення цих рішень – це цинічний грабунок, до якого хочуть вдатися депутати наприкінці каденції.

«Досить того, що Львівщина залишилася без комунального майна – розпродали його за безцінь. А тепер взялися за надра. Ви всі чудово знаєте, які були звернення, скільки тисяч доларів люди платили за вирішення питань з наданням гірничих відводів. Найближчим часом ми можемо залишитися без корисних копалин, без надр, тому що управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації, яке повинно за цим стежити, належить до найбільш корумпованих структур. Ми повинні цьому протистояти», – зазначив депутат.

Однак більшість депутатів у сесійній залі не підтримали пропозиції Михайла Блавацького. Відтак у порядку денному залишилися питання, які стосуються надання дозволів на користування надрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *