ОСТАННІ НОВИНИ

Адмінресурс Горбаля спотворить результати виборів на 5%?

Львівський портал

|

Адміністративний ресурс під час місцевих виборів на Львівщині зможе спотворити результати виборів максимум на 5%, проте виграти вибори тій чи іншій політичній силі не допоможе. Так директор Центру політичних досліджень Анатолій Романюк сьогодні під час прес-конференції прокоментував можливу участь голови Львівської обласної державної адміністрації Василя Горбаля у виборах до Львівської обласної ради на чолі списку Партії регіонів.

«В адмінресурсі є більше пропагандистської складової, аніж реальних результатів на виборах. Він здатний в окремих випадках дещо покращити, відкоригувати виборчий результат не більше, ніж до 5%. Те, що нам заявляють, що адмінресурс допомагає виграти вибори, – це пропаганда», – наголосив А. Романюк.

У той же час він наголосив, що у європейських країнах заборонена участь держслужбовців у місцевих виборах. «Доки у нас не буде такої норми, доти матиме місце адмінресурс», – наголосив політолог.

Нагадаємо, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук заявив про намір запропонувати Василю Горбалю очолити список організації на вибори до Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *