ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська пивоварня місяць випускатиме святкове пиво

Львівський портал

|

Спеціально до свого 295-річчя, що відзначатиметься у жовтні, Львівська пивоварня випускає особливе святкове пиво – «Ювілейне». Лише з вересня по жовтень 2010 року шанувальники першого українського пива зможуть насолодитися цим особливим сортом бурштинового напою, повідомляють у пивоварні.

Як йдеться у повідомленні, це особливий напій, у якому втілились багатовікові традиції львівських пивоварів, поєдналась стародавня рецептура та інноваційне обладнання. В рецептурі «Ювілейного»  використано ароматний хміль, що придає пиву квітково-хмелевого аромату та м’якого смаку. Сировина підібрана таким чином, щоб одержати збалансований, легкий, добре виброджений напій.

Нове «Львівське» зі святковою етикеткою випускатиметься у пляшках об’ємом 0,5л. Вміст алкоголю становитиме не менше 5,2%.

«Ювілейне» випускатиметься лімітованою серією, тому шанувальникам якісного пива потрібно поспішати, щоб встигнути скуштувати цей надзвичайний напій. Знайти нове пиво можна буде тільки в Західному регіоні, отже бірофілам з інших областей України варто обов’язкова включити відвідання пивної столиці України – Львова – у свої плани на відпустки чи вікенди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *